miercuri, 2 octombrie 2013

Testoasa "Turbo"

O buna prietena de-a mea a fost incantata de realizările mele, încât s-a lăsat pe mana mea, in ceea ce privește botezul nasicului ei. Eu m-am gândit la o testoasa serioasa, si am construit o pernuta personalizata si o inimioara umpluta cu lavanda, in aceiasi tema! 

Sa-ti poarte noroc micutule Alexandru Ștefan! 

Multumesc Cati pentru încredere! 

Pernuta personalizata.
Detalii pernuta.
Inimioara umpluta cu lavanda.



duminică, 22 septembrie 2013

Pingu pentru Matei

In continuare va invit sa-l cunoasteti pe Pingu, noul prieten al lui Matei, un baietel voinicel-strengarel care a început gradi săptămana aceasta! 
Sa-ti poate noroc Matei la acest început de drum! 

Saculet de gradi pentru Matei. 

Detalii saculet.



marți, 10 septembrie 2013

Little sailor


Tot in aceiasi zi a fost botezat si Matei, micutul marinar, pentru care am pregătit o pernuta personalizata si o inimioara umpluta cu lavanda, amandoua in tema aleasa de părinți pentru botez! 
Sper sa le fi facut o surpriza părinților, iar pentru micutul Matei, tot binele din lume!

Pernuta personalizata.

Detalii pernuta.

Inimioara umpluta cu lavanda.





 


Gargarita pentru Carmen


Week-end-ul acesta o buna prietena de-a mea si-a botezat cea de-a doua printesa Carmen Maria. 
Pentru ea am pregătit o pernuta personalizata si 2 inimioare umplute cu lavanda, toate având ca personaj principal o buburuza (... Fara sa stiu ca si nasa a pregătit micutei trusoul in aceiasi tema). Sper sa va placa! 
Iar tie Carnen, iti dorim sa fi sănătoasă si sa o asculti pe mami!!!






vineri, 16 august 2013

Alt domeniu de activitate


Ca tot vorbeam de lipit, tăiat si variatiuni pe aceiasi tema , vreau sa va arat ce am confectionat in afara brodatului. Este vorba de o gentuta-poseta-sau cum s-o numi ea, din hârtie. Cunoscatori mi-au spus ca este un must-have al sezonului. La mine totul a pornit cand am primit una cadou de la Luiza, Fina mea nr.3. Mi-am zis: trebuie sa încerc si eu. Am la activ 3 asemenea accesorii, aceasta din imagine fiind făcută pt Andreea, fina mea nr. 1.




Saculeti gradinita

Daca tot suntem la sfârșit de August, si ne apropiem cu pași rapizi de începerea scolilor si gradinitelor, m-am gândit sa va arat saculetii de gradinita, facuti anul trecut, pentru fetita mea Ema si prietenul ei cel mai bun, Matei.


Saculetii lui Matei.


Saculetii Emei.


Detalii saculeti Ema.



Detalii saculeti Matei.

Maselute vesele

Totul a pornit de la 2 medici stomatologi care s-au hotărât sa-si uneasca destinele, iar eu m-am gândit pur si simplu sa le fac un mic cadou. O carte de oaspeti personalizata si 2 maselute mire si mireasa, umpluta cu lavanda.

Casa de piatra Ioana si Victor!

Carte de oaspeti



Maselute decorative umplute cu lavanda.


Detalii carte de oaspeti.



Girafuta simpatica



Prima "lucrare" pe care vreau sa o vedeți, este legată de botezul finutei noastre Delia Ioana, din luna Noiembrie a anului trecut. Tot ce vedeți este inspiratie http://saracreations-bysara.blogspot.ro/?m=1 o prietena draga mie, sub a cărui incurajare am dus totul la bun sfârșit! 

Întregul trusou a avut ca tema principala o girafuta simpatica, care s-a regasit pe fasa de botez, pe inimioarele din lavanda personalizate, si evident, pe lumanare.

Toate făcute cu mare drag pentru Deliuta!


Vizionate plăcută! 


Inimioara personalizata umpluta cu lavanda.

Fasa de botez.





miercuri, 14 august 2013

Introducere

Hello! Ma numesc Ioana si sunt o persoana indragostita de handmade!

Am așteptat de mult un astfel de spațiu virtual, o mica "tarabuta" unde sa-mi expun " lucrările" executate de-a lungul timpului si de acum încolo!

Acest blog este dedicat pasionatilor de tricotat, crosetat, cusut, lipit, tăiat... facut-desfăcut, oamenilor creativi si cu o imaginatie bogata.

Așadar,  va invit alături de mine, in lumea fascinanta a handmade-ului!

Cu drag, Ioana.